De Toekomst van Brabant

De Toekomst van Brabant

Traineeprogramma De Toekomst van Brabant

 

Werken aan maatschappelijke doelen en jezelf ontwikkelen? Dat kan bij De Toekomst van Brabant!

 

Jaarlijks start er een groep van 25 trainees die zich inzetten voor de Brabantse overheid. Je werkt als trainee aan 3 opdrachten van 8 maanden bij verschillende overheidsorganisaties. In twee jaar tijd doe je veel ervaring binnen verschillende thema’s én in verschillende rollen. Van projectleider vergroening van het stadscentrum tot adviseur in het veiligheidsteam of het sociaal domein. Zo ontdek je in korte tijd welke plek bij jou past. 

 

Daarnaast ga je samen met de andere trainees aan de slag met je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je leert jouw talenten kennen en hoe je die effectief in kunt zetten. Daarnaast leer je van elkaar. De opleidingsdagen zijn iedere maand twee opeenvolgende dagen met overnachting. Zo ontstaat een hechte groep waar groei en gezelligheid hand in hand gaan.

 

Bij De Toekomst van Brabant leer je jezelf en de overheid beter kennen. Je bouwt een groot netwerk op in korte tijd. Na dit programma ben je breed inzetbaar binnen de overheid, en natuurlijk in andere organisaties. Een goede start van je carrière!

Organization information
Organization Studies
Global Management of Social issues
Psychology
Sociology
Activities from organization:
Company Presentation: De Toekomst van Brabant
April 19, 2023
WZ 205
Dutch
Check out here
Website
LinkedIn
Register now