OpMorgen

OpMorgen

Wij zijn OpMorgen

Enthousiaste professionals die vooruit kijken. Met een open blik, doelgerichte visie en flinke dosis energie zetten wij ons in voor uitdagende projecten bij organisaties waar we trots op zijn. We draaien op volle toeren mee in de organisatie. Samen komen we in beweging om vernieuwing, verandering of verbetering tot stand te brengen. Met elkaar bouwen wij aan morgen.

Ons werk

Binnen de thema’s zorg, energie, innovatie en mobiliteit helpen wij opdrachtgevers vooruit. Samen gaan wij aan de slag, hands-on en vol energie. Met de kennis uit onze opleiding en de expertise van TwynstraGudde op de achtergrond brengen wij projecten in beweging. Dit doen wij vanuit de rol van (junior) omgevingsmanager, projectsecretaris en adviseur. Voor organisaties waar wij trots op zijn.

Met gedrevenheid en energie gaan wij samen aan de slag met thema’s als samenwerking , strategisch omgevingsmanagement en project- en programmamanagement.

Werken bij ons

OpMorgen wordt gevormd door een enthousiast en ondernemend team van starters die voor vergelijkbare vragen en uitdagingen staan. Voor organisaties die er toe doen. Wij geloven in de kracht van samen: leren doe je van én met elkaar. Daarom werken wij mee in de organisatie van de opdrachtgever en runnen wij samen OpMorgen. Als team.

In een driejarig opleidingstraject doe je ervaring op bij verschillende werkgevers, word je opgeleid door deskundige professionals van TwynstraGudde en leer je reflecteren en stilstaan. Vanuit jouw eigen persoonlijke en professionele identiteit leer je écht impact maken.


Ben jij nieuwsgierig? Niet bang om initiatief te nemen? WO-afgestudeerd? Word jij blij van het uitpluizen van organisaties en processen? Zit je boordevol energie en heb je de drive om samen maximale impact te maken voor bedrijven die bijdrage aan een betere wereld? Dan leren wij jou graag kennen!Organization information
Field of study:
Organization Studies
Activity:
Participating day:
May 13, 2020
Mail:
More information:
LinkedIn
Website
Sign up now!