PSION

PSION

PSION staat voor Psychische Interventies en Ondersteuning Nederland. Wij helpen organisaties en hun medewerkers bij preventie en aanpak van psychische klachten.

Verzuim als gevolg van psychische klachten is nog steeds stijgende, met alle gevolgen van dien. Het is belastend als je voelt uit balans te zijn, geen grip te hebben en niet productief te kunnen zijn. PSION adviseert en begeleidt bij preventie en concrete activerende oplossingen.

Het gaat hierbij niet om het plakken van een etiket, maar het centraal stellen van de mens met al zijn mogelijkheden en (tijdelijke) beperkingen. Werk is daarbij belangrijk. Actief zijn helpt! De praktijk bewijst het, keer op keer. Het is een belangrijke voorwaarde voor blijvend herstel. De werknemer ziet en voelt door de directe aanpak snel hoe de klachten ontstaan en hoe hij of zij ze kan aanpakken. Dat geeft houvast, richting en energie.

Ook op preventief gebied is PSION actief: middels coaching, workshops en trainingen maken we medewerkers en leidinggevenden alerter op psychische klachten en bieden we hen handvatten om hier goed mee om te gaan.

Werken bij PSION

Unieke karakters werken bij PSION

De psychologen van PSION zijn stuk voor stuk unieke, originele karakters. Wat ze gemeenschappelijk hebben, is hun vermogen om snel tot de kern door te dringen; de kern van het probleem of de problemen waar de werknemer met wie ze praten, mee te maken heeft. Want dat is waar de werknemer mee aan de slag moet, zodat hij of zij zich beter voelt, en weer geheel of gedeeltelijk aan de slag kan.

Ben jij zo’n origineel karakter? En wil je met je master psychologie aan de slag om mensen met jouw vakkennis en oplossingen weer aan het werk te helpen? Of vind je een andere functie bij ons interessant? Stuur ons dan een bericht, of solliciteer meteen met een sterke pitch. We horen graag van je.

Goed om te weten: bij PSION werken we niet met labels of protocollen, we denken in oplossingen. Vaak origineel, soms onorthodox. Altijd individueel, positief, proactief en gericht op tastbaar resultaat. Want daar schiet iedereen het meeste mee op. De werknemer en de werkgever. Familie en directe collega’s. Iedereen wordt beter van deze aanpak.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's voor ons team. Kijk bij de onderstaande vacatures of er een passende functie is, of vul het open sollicitatieformulier in

Organization information
Organization Studies
Global Management of Social issues
Psychology
Sociology
Activities from organization:
Company presentation
Website
LinkedIn
Register now