Young Capital

Young Capital

YoungCapital is een uitzendbureau en is opgericht door Hugo de Koning, Bram Bosveld en Rogier Thewessen. In 2000, zelf nog studerend, zochten zij een bijbaan en zij merkten dat er nog geen platform bestond om deze makkelijk te vinden. Om deze reden bedachten ze dit platform zelf: StudentenWerk, wat uitgroeide tot YoungCapital. Op dit moment is YoungCapital de grootste specialist in online recruitment van Nederland met een database van ruim zes miljoen ingeschreven kandidaten. De belangrijkste bedrijfsactiviteiten van YoungCapital hebben betrekking op het vinden en uitzenden van personeel. YoungCapital beschikt over een bestand van potentiële werknemers die in contact worden gebracht met opdrachtgevers die werknemers nodig hebben om openstaande vacatures te vervullen. Wanneer de uitzendkracht aan de slag gaat, zal deze niet in dienst treden bij de opdrachtgever, maar bij YoungCapital. De opdrachtgever zal YoungCapital hiervoor vergoeden.


Verder is YoungCapital een van de snelst groeiende en meest innovatieve bedrijven met inmiddels 36 vestigingen door heel Nederland. Momenteel telt YoungCapital ongeveer 900 medewerkers en de gemiddelde leeftijd binnen de organisatie is 27 jaar. Deze gemiddelde leeftijd laat zien dat de medewerkers van YoungCapital behoren tot generatie Y. Daarnaast ziet YoungCapital jonge talenten als het kapitaal van elk bedrijf dat wil blijven vernieuwen. Dit is te merken aan de energie binnen het bedrijf en het ondernemerschap.


Zodra je YoungCapital binnenstapt, voel je het: de YoungCapital-vibe. Wij noemen het onze bedrijfscultuur of ons ‘DNA’. We zijn ervan overtuigd dat ons DNA de motor is achter ons succes. Dat we zo hard kunnen groeien, zit hem namelijk in het type mensen dat bij ons werkt. Want hoe verschillend wij ook zijn, één ding hebben wij allemaal met elkaar gemeen: een groeimindset.Organization information
Field of study:
All Social Sciences Studies
Activity:
Resume / CV / LinkedIn Check
Participating day:
May 13, 2020
Mail:
More information:
LinkedIn
Website
Sign up now!